INTV NEWS SHOWBIZ MAGAZINA MUSIC MOVIES FASHION MED+ SPORTS VIDEOS
5 cilësi që duhet të ketë një mashkull, në mënyrë që një marrëdhënie të funksionojë!

5 cilësi që duhet të ketë një mashkull, në mënyrë që një marrëdhënie të funksionojë!

Publikuar më: 17:38 17-10-2020

Nëse nuk plotëson disa nga këto kërkesa, më mirë ta lini të shkojë dhe qëndroni me shpresën për të gjetur dikë që vërtet e meritoni.

Një burrë i mirë respekton hapësirën e një gruaje
Në një marrëdhënie të shëndetshme, nuk është e nevojshme të fshihni e-mail, mesazhe, fjalëkalime nga rrjetet sociale, por kjo nuk do të thotë që partneri ka të drejtë të hyjë tek të gjitha këto. Një burrë i mirë është dikush që respekton hapësirën e një gruaje, ashtu si edhe ajo duhet të respektojë hapësirën e tij. Çdo njeri duhet të jetë i kuptueshëm.

Ai nuk ka qëndrime seksiste
Asnjë grua nuk duhet të qëndrojë pranë një burri që e trajton atë si një objekt, nënvlerëson inteligjencën dhe ëndrrat e saj.

Dëgjoni atë që një grua ka për të thënë
Të gjithë duan të merren seriozisht, të dëgjohen, por shumë burra nuk e bëjnë këtë me gratë e tyre. Një burrë i mirë duhet të dijë të dëgjojë dhe flasë me një grua, pa kritikuar inteligjencën e saj. Burra të ngurtë dhe të fortë që mendojnë vetëm ato që duhet të thonë duhet të rrinë vetëm.

Ai është një zotëri për gjithçka
Është mirë që një burrë zotëri të jetë ëndrra e çdo gruaje, por çfarë kuptimi ka të jesh i sjellshëm me këdo? Asnjë! Çdo grua duhet të kërkojë një burrë që i trajton mirë të gjithë ata rreth tij, veçanërisht gratë.

Ai kërkon të ketë pranë të dashurit e tij
Çdo marrëdhënie kërkon bashkëpunim dhe shoqëri. Një grua nuk mund të mendojë se është e shëndetshme që të ketë marrëdhënie me një burrë që e lë atë në shtëpi, vetëm, çdo natë, ndërsa ajo shkon në lokal me miqtë, sipas revistapsikologji. Një burrë duhet të këmbëngulë që gruaja që dashuron ta ketë gjithmonë pranë tij.

Sigurisht, kjo nuk do të thotë që të dy nuk mund të bëjnë gjëra më vete, përkundrazi, çështja është që duhet të ketë interes të përbashkët që çifti të jetë gjithmonë bashkë, për sa kohë që të jetë e mundur. Mbi të gjitha, ata që duan të jenë afër tyre!

Article Logic
Execution time: 0.007742166519165