INTV NEWS SHOWBIZ MAGAZINA MUSIC MOVIES FASHION MED+ SPORTS VIDEOS
Nëse e keni dashurinë në jetën tuaj, do t’ju ndodhin këto 5 gjëra të mira. Mos humbisni kohë!

Nëse e keni dashurinë në jetën tuaj, do t’ju ndodhin këto 5 gjëra të mira. Mos humbisni kohë!

Publikuar më: 11:35 13-04-2018
Martin Luther King ka thënë: “Dashuria është e vetmja fuqi e aftë për ta shndërruar armikun në mik”.
Fjalën dashuri, sipas intv.al e hasni  kudo në jetën tuaj. Për të flitet në  mënyrat nga më të ndryshmet, prandaj  ekspertët kanë renditur disa arsye, pse të keni dashuri në jetën tuaj ndikon pozitivisht.
 
1. Shton kënaqësinë në jetë
Sipas studimeve të ndryshme, nëse ekziston dashuria në jetën tuaj, juve ju shtohet më shumë kënaqësia në gjëra të ndryshme të përditshmërisë suaj.
2. Bëheni  njerëz më pozitivë
Mëyra si I mendoni gjërat është më pozitive. Ju mundoheni t’i ndihmoni njerëzit dhe nuk merrni anën negative të gjërave. Ju  i buzëqeshni jetës!
3. Përmirëson shëndetin
Fakti se jeni të qetë shpirtërisht do të thotë se ju i keni më të vogla mundësitë për të pasur probleme me shëndetin.  Dashuria ju shton imunitetin.
4. Jeni më produktivë në punë
Gjendja shpirtërore ndikon shumë në mënyrën si ju ecin gjërat në punë. Nëse nuk jeni të qetë me ndjenjat tuaja, me shumë mundësi nuk do jepni  maksimumin tuaj në punë.
5. Shton vetbesimin
Fakti që keni dashurinë në jetën tuaj, ju bën t’i përballoni gjërat me lehtësi dhe mos ta stresoni veten tuaj. Ajo ju bën t’i besoni vlerave që keni.
Burimi: MSN
Përshtati: Anisa Bega
Article Logic
Execution time: 0.0034501552581787