Olta Boka flet për punën e saj në shtet [FOTO]

Mar 20, 2017

“Të jesh e talentuar është fat”, të paktën me çfarë thotë këngëtarja 25 vjeçare.

Por ajo shton gjithashtu se “meritë është të punosh përtej talentit” dhe pikërisht këtu futet në lojë fotoja që ka postuar në Instagram. Olta bën me dije se prej 7 mujash po punon si koordinatore Shoqatën e Këshillave të Qarqeve të Shqipërisë, dhe më konkretisht në Këshillin e Qarkut Tiranë. Ndoshta ky detaj nuk ishte shumë i njohur për publikun, por këngëtarja bukuroshe shpreh krenarinë mbi këtë eksperiencë të re, atë të “zgjimit të hershëm, me një motiv, qëllim dhe dëshirë për të bërë më të mirën çdo ditë”.

oltakoordinatore.jpg

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll