Studentët në panik, qeveria vonon miratimin e tarifave [VIDEO]

Mar 20, 2017

Studentët e viteve të para, maturantët dhe vetë drejtuesit e universiteteve janë të shqetësuar për mospublikimin e tarifave për çdo degë nga ana e qeverisë. Kjo situatë ka një vit që nuk është zgjidhur dhe shumë studentë që kanë nisur një vit më parë universitete nuk kanë bërë ende pagesat dhe janë të trembur se ato mund të jenë më të larta se vitet e mëparëshme. Madje dhe kundështarët e ligjit të ri të arsimit të lartë kanë lajmëruar se tarifat do të rriten.
Po Ministria e Arsimit ka thënë se deklaron se Këshilli i Ministrave do ta zgjidhë shpejt këtë ngërç.

Për më shumë informacion ndiqni kronikën në IN News.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll