Rinasi anullon disa fluturime

Jan 12, 2017

Dëbora e pazakontë në kryeqytet kanë sjellë edhe anulimin e disa fluturimeve si në vajtje, ashtu edhe në ardhje në aeroportin e Rinasit. Në faqen online të aeroportit Nënë Tereza janë njoftohet anulimi i fluturimit të programuara kryesisht për orët e mesnatës dhe ato të mëngjesit. Njoftohet edhe anulimi i fluturimit nga Beogradi për në Tiranë, i programuar për në orën 01:35. Gjithashtu fluturimi për në 04:15 të së enjtes nga Tirana për në Berograd dhe është shtyrë për një orar tjetër po dhe ai nga Tirana në Romë i programuar për në orën 05:40 është shtyrë.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll