INTV NEWS SHOWBIZ MAGAZINA MUSIC MOVIES FASHION MED+ SPORTS VIDEOS
Nëse keni këto karakteristika, atëherë jeni njeri i fortë mendërisht! Sa prej tyre keni?

Nëse keni këto karakteristika, atëherë jeni njeri i fortë mendërisht! Sa prej tyre keni?

Publikuar më: 18:07 07-06-2019

Shkencëtarët besojnë se të jesh mendërisht i fortë është një parashikues më i lartë i suksesit sesa inteligjenca. Të keni kontroll mbi emocionet dhe fuqinë e vullnetit do të thotë të jeni një njeri i fortë që mund të arrini pothuajse çdo gjë që keni vendosur të bëni. Dëshironi të dini në këtë artikull po flasim për ju…që do të thotë a jeni ju një njeri i fortë? Lexoni dhe shikoni sa nga karakteristika e renditura më poshtë ju i keni!

Bright Side ka mbledhur disa hulumtime që tregojnë se cili prej jush mund të quhet i “fortë”, jo në kuptimin fizik.

1. Nuk shqetësoheni për gjërat që janë jashtë kontrollit

2. I pranoni dhe përballeni me problemet që ndesheni

3. Mund të thoni “jo” pa keqardhje

4. Jeni i duruar, e dini që ëndrrat nuk bëhen realitet për një sekondë

5. Vendosni kufijtë e nevojshëm

6. Nuk ankoheni, por veproni

7. Ju rrallë improvizoni, preferoni të planifikoni detajisht

8. Ke besim në vetvete, por jo në mënyrë të ekzagjeruar

9. Ju nuk “sakrifikoni” gjumin tuaj …si përfundim sa nga këto karakteristika gëzoni?

 

Article Logic
Execution time: 0.0089190006256104