INTV NEWS SHOWBIZ MAGAZINA MUSIC MOVIES FASHION MED+ SPORTS VIDEOS
Dy shkrime nga pediatrja...

Dy shkrime nga pediatrja...

Publikuar më: 10:25 24-10-2018

Te fjeturit e burrit dhe gruas në një krevat, është, siguria absolute. Këta dy njerëz, jo vetëm që nuk I bëjnë keq njëri tjetrit, por I besojnë njëri tjetrit.Të dy partnerët, pas një dite të gjatë, të ngarkuar me ngjarje e strese, rikthehen në fund të ditës dhe takohen përsëri.

Është pikërisht ky ritakim I vazhdueshëm, që fuqizon ose zbeh marëdhënien e tyre. Pa këtë takim në krevat, ku nuk bëhet vetëm seks, por vendoset ajo qetësi e brëndëshme, që realizohet kur njeriu shtrin trupin e tij dhe le më njanë ditën e lodhshme.

Është pikërisht prekja, afërsia, përqafimi, që sëbashku me bisedën me zë të ulët dhe e ndërthurur me erësirën, zbutin mëritë e vogla apo distancën, që krijohet gjatë ditës, nga vajtja në punë , kontakti me të tjerët, qoftë dhe pjestarë familje apo femijet. Është pikërisht të fjeturit bashkë, që ushqen e ripertërin marëdhënien burë grua. Intimiteti ndërmjet dy njerëzve, që kanë zgjedhur të ndërtojnë familjen e tyre, e mer një pjesë të përtëritjes nga kjo rutinë e të fjeturi, që së bashku me aktin seksual, I zgjatin jetën marëdhënies burrë grua, e cila është edhe “stofa” ku endet familja. 

Me leje të posaçme nga Lira Gjika.

Article Logic
Execution time: 0.0032248497009277