INTV NEWS SHOWBIZ MAGAZINA MUSIC MOVIES FASHION MED+ SPORTS VIDEOS
“Anonymous” kërcënojnë qeverinë shqiptare [VIDEO]

“Anonymous” kërcënojnë qeverinë shqiptare [VIDEO]

Publikuar më: 19:22 09-12-2016

Grupi i famshëm mbarë boteror i cyber-movement Anonymous ka lëshuar një kërcënim kundër Qeverise Shqiptare dhe pakënaqësisë që ajo po ngre në popull. Përmes një videoje të postuar në rrjetet sociale, Anonymous shprehet se qeveria shqiptare është në vëzhgim.

Në video theksohet se qeveria ka krijuar një sistem që po dështon dita ditës, një qeveri e përbërë nga vrasësit, kriminelët dhe përdhunuesit krijon vetëm shkatërrimin e këtij vendi. Shqiptarët janë ngopur me kriminelët në politikëm pasi ata duan vetëm drejtësi në këtë vend.

Sipas Anonymous qeveria vazhdon të shkelë mbi të drejtat dhe liritë themelore te njerëzve , duke u përpjekur për të fituar qasje në informacionin tonë private dhe konfidencial.

Në video nënvizohet edhe fakti i rritjes së taksave për qytetarët, por edhe reforma e arsimit e cila favorizon universitetet private dhe shkatërron ato publike.

Në fund të videos, Anonimous shprehet se është armik i qeverisë, por armiqtë më të mëdhenj janë qytetarët.

Më poshtë, mesazhi i Anonymous

Përshëndetje qytetarë të botës, ne jemi anonimët

Qeveria e Shqipërisë, jeni në vëmendjen tonë, sepse pavarësisht nga paralajmërimet tona të vazhdueshme, ju keni vendosur që të shpërfillni kërkesat tona për të ndihmuar popullin e këtij vendi dhe keni vazhduar në drejtimin e një sistemi, i cili përfiton vetëm për vete.

Ne kemi kërkuar me edukatë në shumë raste që të ndryshojë qëndrimi juaj ndaj udhëheqjes, që ju ti shërbeni vendit, në vend që ta kontrolloni atë, që ju të ruani të drejtat dhe liritë e qytetarëve. Në vend të kësaj, ju keni vendosur për të imponuar përkeqësimin e masave shtrënguese mbi popullin e Shqipërisë, rritja e taksave për qytetarët dhe bizneset e vogla, miratimin e reformës së arsimit të lartë për studentët që favorizon universitetet private dhe shkatërrimin e universitetet publike.

Situata në Shqipëri është e dëshpëruar. Ky vend i vogël i Evropës është grimcuar në mes të korrupsionit dhe papunësisë ekstreme. Shumë shqiptarë kanë humbur shpresën në vend të tyre dhe përpiqen çdo vit të kërkojnë një të ardhme në Gjermani apo vende të tjera evropiane. Në njëzet vitet e fundit, rreth një e katërta e popullsisë është larguar nga vendi.

Ju keni krijuar një sistem që po dështon dita ditës. Një qeveri e përbërë nga vrasësit, kriminelët dhe përdhunuesit krijon vetëm shkatërrimin e këtij vendi. Shqiptarët janë ngopur me kriminelët në politikë. Ata duan vetëm drejtësi në këtë vend.

Ju vazhdoni të shkelni mbi të drejtat dhe liritë themelore te njerëzve , duke u përpjekur për të fituar qasje në informacionin tonë private dhe konfidencial. Ne tani e kemi shumë të qartë se ju nuk keni ndërmend të drejtoni vendin për popullin tonë, por ju do të vazhdojë të kandidoni përsëri për të përfituar vetë.

Ky sistem ka dështuar. Ne tani shohim të pastrehët që vdesin në rrugë këtë dimër, njerëzit të paaftë për të mbështetur familjet e tyre. Njerëzit nuk mund të përballojnë arsimimin e tyre; ju mbani të moshuarit në punë për një kohë të gjatë, duke e mbajtur vende pune dhe mundësitë për të rinjtë që të shkojnë jashtë. Numri i të papunëve ka pësuar rritje marramendëse,

Ju jeni bërë një armik i Anonymous, na keni zemëruar ndjeshëm dhe ne përbëjmë një rrezik të madh për ju. Ju shpërfillni kërkesat e popullit dhe vazhdoni të operoni vetëm për fitimin tuaj egoist. Anonymous nuk është një grup i vogël njerëzish të pafuqishme për tu injoruar. Ne jemi një organizatë globalisht aktiv, kolektive e individëve të të njëjtit mendim dhe mesazhi ynë është i qartë: ne shpallim luftë në këtë sistemin aktual që keni imponuar mbi ne. Armiku juaj më i keq janë tani vetë njerëzit tuaj. Revolucioni ka filluar.

Ne jemi anonimët

Ne jemi një legjion

Ne nuk falim

Ne nuk harrojmë

Na Prisni

Article Logic
Execution time: 0.00331711769104