Detaji me të cilin Instagram-i “ia mori në kthesë” Snapchat-it [FOTO]

Mar 20, 2017

Nëse jeni një përdorues i rregull i Snapchat-it dhe sdo e tradhëtonit për asgjë në botë sidomos stickers-at e vendndodhjes atëherë mund të themi se nuk mund të biem dakort. Instagrami sapo ka lancuar nje grup te ri stickers-ash për përdoruësit e tij që të 'veshin' story-n e tyre plot me gjëra të bukura. Instagrami së fundmi po i teston sticker-sat e tij në vende si Neë York dhe Jakarta. Nëse rezulton i suksesshëm, location-i do përhapet dhe në shumë qytete të tjera. Update-imi më i fundit tani është i mundur për versionin (10.11) për Apple dhe Android.

 

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll