Ky aplikacion kthen zërin në emoji [FOTO]

Mar 20, 2017

Interesante!

Google është duke punuar me një aplikacion tjetër eksperimental mesazhesh, këtë herë në hapësirën audio.

Aplikacioni i ri, Supersonic Fun Voice Messenger, është aplikacioni i dytë që vjen nga inkubatori Area 120 i Google këtë muaj. Një aplikacion për shikimin e videove në grup i quajtur Uptime u publikua në iOS javën e kaluar.

Supersonic transkripton çdo gjë që ju thoni dhe zëvendëson fjalët me emoji aty ku mundet. Siç mund ta shihni më poshtë, dikush dërgon tekstin e këngës nga Beyoncé ” Irreplaceable “:

https-2F2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F4166932F981dfa28-00a3-4816-b88a-0498595a5ce3.png

Transkriptimi është edhe shumë i saktë, edhe i shpejtë. Supersonic zbardh mesazhin në kohë reale ndërsa miku juaj është duke folur në telefonin e tij. Kjo do të thotë se ju nuk duhet të prisni deri sa shoku të dërgojë mesazhin e plotë përpara se të filloni të shihni transkriptimin.

Supersonic-header.png

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll