Thumbon moderatori: “Aulona edhe Fatma nuk bëjnë gjëra pa marrë gjëra” [VIDEO]

May 19, 2017

Moderatori i njohur thumbon Aulonën dhe Fatmën…

I ftuari I radhës në rubrikën “IN Style” me moderatore Sara Kolami ka qenë Arjon Muça, plot humor për të folur për tematika te ndryshme. E kemi parë në shumë fusha por ai gjithmonë është spikatur për stilin e tij, prandaj edhe moderatoria e sfidoi për të parë sesa i aftë do jetë duke stiluar një vajzë. Por me sa duket Arjoni nuk është nga ata që bën gjëra falas pasi duke përmendur moderatoret Aulona edhe Fatma kerkonte diçka për shpërblim ….

Për të parë se çfarë ka thënë Arjoni, nqini “IN Style” ne link-un më poshtë:

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll