10 pozicione në seks që do ju bëjnë të digjni shumë kalori [FOTO]

Jul 17, 2017

Është fakt i mirënjohur se gjatë aktit seksual digjen shumë kalori.

Por jo çdo pozicion është ai ideali nëse doni që marrdhëniet tuaja seksuale të jenë njëkohësisht edhe një seancë fitnesi, duke ju ndihmuar të jeni sa më në formë.

Prandaj në këtë artikull po ju sjellim 10 pozicionet më të mira të seksit, të cilat jo vetem ju ndihmojnë të digjni më tepër kalori, por edhe ndikojnë në forcimin e sa më shumë muskujve gjatë një akti të vetëm, si muskujt e barkut, fundshpinës dhe këmbëve, duke pasur kështu një trup më në formë pas çdo akti seksual.

 

11.jpg

22.jpg

33.jpg

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll