Ja çfarë mendojnë meshkujt për përmasat e buzëve të vaginës

Mar 16, 2017

Pse kohët e fundit femrat po shpenzojnë  për operacione plastike në vaginë?

Sipas një raporti të bërë nga shoqata amerikane e kirurgëve plastikë ka një rritje prej 39% në operacionet e ashtuquajtura labiaplasty, gjatë vitit 2016. Kjo proçedurë konsiston në zvogëlim të buzëve të brendëshme të vaginës dhe vetëm në USA janë kryer vjet 12.000 operime të tilla. E gjitha kjo sepse pornografia po I drejton meshkujt drejt modelit buzë të brendëshme vaginale të vogla dhe te fshehura. Në një studim të fundit ku jane pyetur qindra meshkuj nëse i pëlqen apo jo një vaginë me buzë të brendëshme të dala apo të fshehura, ata të gjithë kanë thënë se do pëlqenin buzë të fshehura e jo të varura, por nuk do kthenin asnjë femër për këtë motiv gjithsesi.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll