Këto janë 6 gënjeshtrat që “mashtruesit” ju thonë pas ndarjes

Jan 11, 2017

Njerëzit zakonisht tronditen nga justifikimet që mashtruesit apo tradhëtarët përdorin për të dalë nga situata dhe pikërisht këto justifikime i bëjnë personat të cilëve u thuhet, mosbesues. Ndoshta ka ndërruar mendje, ndoshta thjesht nuk do që të largohet me ndonjë peng. Por këto janë 6 gënjeshtrat që mashtruesit ju thonë pas ndarjes:
1- Nuk kisha qëllim të të lëndoja
2- Nuk po përputheshim
3- Më duhet kohë për të vendosur
4- Të dashuroja shumë
5- Dua të përpiqem të pajtohemi, por t’i nuk do të ma falësh
6- Jam i pikëlluar për fundin e lidhjes tonë

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll