Mashkulli që ju dashuron vërtet plotëson këto 5 kushte

Jan 11, 2017

Djemtë nuk janë aq misteriozë dhe krenarë për të shprehur ndjenjat e tyre, ashtu siç pjesa më e madhe mendon. Janë pikërisht disa nga veprimet e tij që tregojnë nëse ai ju dashuron me të vërtetë. Gjestet, kujdesi dhe veprimet e tij, kanë shumë rëndësi për ju. Gjërat e thjeshta janë më të bukura, kështu që intv.al ju sjell 5 veprimet që meshkujt bëjnë, veprime të cilat tregojnë se ai ju dashuron:
1- Tregon respekt për ty
2- Është i sinqertë me ty
3- I mban mend gjërat e rëndësishme
4- Përpiqet për t’u bërë gjithmonë një njeri më i mirë
5- Është i gatshëm të luftojë për ty

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll