Metoda si të rrisni gjoksin pa ndërhyrje kirurgjikale [VIDEO]

Jan 11, 2017

E gjitha varet nga mënyra e qëndrimit…

Shumë femra kërkojnë mënyra të ndryshme për të rritur gjoksin, por nëse nuk keni guximin apo paratë e nevojshme për një ndërhyrje kirurgjikale, ka disa mënyra mjaft të zgjuara dhe efektive si të arrini qëllimin tuaj. Sipas traineres personale Nicola Addision, sekreti qëndron në pozicionin e trupit dhe muskujve të kraharorit.

 

Hapje kraharori

3C039A7800000578-4102992-image-a-1_1484039990387.jpg

 

 

Pozicioni Zog

3C039A9700000578-4102992-image-a-3_1484040093863.jpg

 

Ngritje Peshqiri

3C039B0400000578-4102992-image-a-4_1484040101423.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll