Ja kush flitet se do të zëvendësojë Lindita Nikollën…[FOTO]

May 19, 2017

Edhe pse jo zyrtarisht kanë nisur të qarkullojnë emrat e parë të ministrave teknik që do zëvendësojnë 6 ministrat e majtë. Në vend të Lindita Nikollës ka nisur të përmendet emri i ish-drejtorit të Qendrës së Studimeve Albanologjike, Ardian Marashi.
Në fakt deri më sot Ardian Marashi, njihet si kritik i fortë i politikave arsimore dhe shkencore të qeverisë Rama dhe ka kundështuar fort ligjin e ri të arsimit të lartë. Ai  pak kohë më parë ka thënë se Qëndra Albanologjike që ai e ka drejtuar disa vite më parë është degraduar, pasi asaj ligji i ri i hoqi statusin.
“QSA është kthyer, de facto, në një institucion fantazmë”, këtë mendim ka ndarë Marashi duke e lidhur këtë me “gafat” që përmban ligji i arsimit të lartë.

ARdian-Marashi-2-620x348.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll