Ngjyrat që duhet të vishni këtë pranverë [FOTO]

Mar 20, 2017

Blu apo e gjelbër? E kuqe apo portokalli? E bardhë apo e zezë? Zbulojeni tani!

Nëse po pyesni veten çfarë ngjyrash duhet të vishni këtë pranverë, po ja u themi që tani. Kur bëhet fjalë për trendet e 2017-ës për femrat, gati gati janë pot ë njëjtat si çdo vit. Stili juaj është ai që i bën më unikë. Megjithatë hidhini një sy fotove më poshtë për më shumë frymëzim.

1. Gjithë nuancat e blusë

spring-2017-fashion-trends-2.jpg

spring-2017-fashion-trends-5.jpg

spring-2017-fashion-trends-6.jpg

2. Të gjelbërtat

spring-2017-fashion-trends-9.jpg

spring-2017-fashion-trends-10.jpg

spring-2017-fashion-trends-8.jpg


3. Lejla dhe Fuchsia

2017-spring-color-fashion-trends-7.jpg

2017-spring-color-fashion-trends-8.jpg

2017-spring-color-fashion-trends-9.jpg


4. Thjesht portokalli

2017-spring-color-fashion-trends-5.jpg

2017-spring-color-fashion-trends-4.jpg

2017-spring-color-fashion-trends-6.jpg


5. E kuqe flakë

2017-spring-color-fashion-trends-10.jpg

2017-spring-color-fashion-trends-11.jpg

6. Në paqe me të bardhën

2017-spring-color-fashion-trends-12.jpg

2017-spring-color-fashion-trends-13.jpg

7. E zezë

spring-2017-fashion-trends-3.jpg

spring-2017-fashion-trends-1.jpg

8. Ngjyrat e zebhta

2017-spring-color-fashion-trends-3.jpg

2017-spring-color-fashion-trends-2.jpg

2017-spring-color-fashion-trends-3.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll