Si të dukeni si një njurokeze sipas Adel Lamit [VIDEO]

Mar 10, 2017

Pranvera po afrohet dhe Adel na tregon sugjerimet e saj për të qënurit komod dhe për t'u dukur sa më bukur!

Ekstravaganca nuk mund të mungonte sigurisht, pasi kjo është pjesë e stilit të saj...
Për më shumë ndiqni IN Style me Sarën!

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll