Dhe ata jetuan të lumtur derisa…..u ndanë.

Published in MED+

Dëshira për të ëmblat është në natyrën e njeriut pasi ato përmbajnë nivel të alrtë karbohidratesh dhe furnizojnë shpejtë organizmin me energji.

Published in MED+

Thonjtë me xhel janë një ndër shpikjet e viteve të fundit, për të cilat femrat janë gëzuar shumë.

Published in MED+
Wednesday, 19 July 2017 15:24

5 shkaqet pse ju vonohen periodat

Dhimbje të forta barku dhe shpine, stres, shtim i papritur oreksi, nervozizëm dhe luhatje të forta humori, me siguri asnjëra prej shenjave të mësipërme nuk është e panjohur për vajzat e gratë pasi lajmërojnë ardhjen e ciklit menstrual.

Published in MED+

Të gjithë kemi nishane , por jo gjithmonë ju kushtojmë rëndësi atyre.

Published in MED+

Një nga mënyrat më të mira për të përmirësuar shëndetin tuaj, është pirja e ujit esëll në mëngjes.

Published in MED+

A e dini se disa ditë pushime mund të sjellin efekte psikologjike e fizike për një muaj të tërë e ndonjëherë edhe deri dhjetë muaj më pas?

Published in MED+

Të ushtruarit rrit rrjedhjen e gjakut në tru dhe përmirëson oksigjenimin.

Published in MED+

Mund të duket e çuditshme, por disa tumore që shkaktohen nga dielli mund të kurohen pikërisht nëpërmjet diellit dhe këtu i referohemi një tumori të shkaktuar në lëkurë e quajtur “keratoza atinike”, e cila shkaktohet nga ekspozimi në diell.

Published in MED+
Thursday, 13 July 2017 16:09

A ndihmon kafja në humbjen në peshë?

A mundet të ndihmojë konsumimi i kafes në humbjen në peshë?

Published in MED+
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll