The Weeknd dhe Selena Gomez së fundmi e kanë bërë me turne mbështetjen për njëri-tjetrin në rrjete sociale.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Kaq mjaftoi që i gjithë interneti të tërbohej plotësisht.

Published in MUSIC

Ajo është mësuar që t’i mbajë gjërat e saj në fshehtësi të plotë, por tashmë duket se diçka ka ndryshuar.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Rrallë herë ka bërë gabime në veshjen e saj, por mund të themi me plot gojën që këtë herë ka dështuar plotësisht.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Nuk do ta kishim marrë me mend që një ditë do ta shihnim kështu!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

“Mirupafshim Justin Bieber” sepse Selena Gomez këtë herë duket vërtet e dashuruar.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Selena dhe Weeknd janë çifti i momentit!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ajo tha se është e marrosur kokë e këmbë pas mashkullit të ri në jetën e saj.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll