Gjatë periudhës menstruale ndodh shumë shpesh q ë femrat të kenë një dëshirë të shtuar pëe seks, kjo për faktin e vet hormoneve dhe të ndjeshmërisë së rritur gjatë ditëvë kritike.

Published in MAGAZINA

Shumë femra mendojnë se të mbash prezervativ me vete nuk do të duket e hijshme para syve të meshkullit dhe se ata mund të paragjykojnë raste të tilla.

Published in MAGAZINA

Të gjithë kanë një të kaluar seksuale.

Published in MAGAZINA

Ajo që dikush e quan sexy, ashtu si ndodh me të bukurën, nuk është njëlloj për të gjithë.

Published in MAGAZINA

Identifikimi i zonave të ndryshme erotike gjithashtu mund të përmirësojë shëndetin seksual, disa hulumtime tregojnë se stimulimi i disa zonave mund të shkaktojë reagime të ndryshme në trup.

Published in MAGAZINA

Kur është fjala për seksin, të gjithë ndoshta i bëjnë të njëjtën pyetje vetes, por rrallë e thonë me zë të lartë: Sa seks duhet të bësh që të jetë mjaftueshëm? Çfarë është "normale"?

Published in MAGAZINA
Një studim i fundit tregon se femrat kanë më shumë mundësi  për të bërë seks me djemtë e mirë.
Published in MAGAZINA

Sipas rezultateve të një studimi të ri, meshkujt tërhiqen nga femra të bëshme, kur ata janë të stresuar apo nën ndikimin e situatave veçanërisht stresuese. Përse ndodh kjo?

Published in MAGAZINA

Poza misionare, seksi nga prapa, seksi në këmbë… ja çfarë zbulon poza e preferuar e seksit për ju.

Published in MAGAZINA

Nganjëherë, një sesion i seksit mund të zgjasë shumë, por nganjëherë mund të jetë shumë i shkurtër.

Published in MAGAZINA
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll