Procesi i votimit për kreun e ri të Partisë Demokratike është mbyllur rreth 3 orë më parë, ndërsa tani kanë dalë edhe shifrat përfundimtare.

Published in INNEWS

Një nga çështjet më intriguese të zgjedhjeve për kryetarin e Partisë Demokratike ishte qëndrimi i liderit historik Sali Berisha.

Published in INNEWS

Pjesëmarrja e anëtarësisë për zgjedhjen e kryetarit të Partisë Demokratike ka ardhur në rritje me kalimin e orëve.

Published in INNEWS

Nuk ka vonuar reagimi i Komisionit Zgjedhor të PD nëpërmjet kryetarit të saj Jemin Gjana pas denoncimit për parregullsi nga Eduard Selami.

Published in INNEWS

Ndërkohë që votimi ende vazhdon, kandidati për kryetar i PD Eduard Selami ka dhënë një deklaratë nga selia blu.

Published in INNEWS

Demokratët vazhdojnë të votojnë në zyrat e Partisë Demokratike për të zgjedhur kryetarine tyre të ri.

Published in INNEWS

Sot janë zgjedhjet për kryetarin e ri të Partisë Demokratike, të cilat shohin përballë tyre Lulzim Bashën dhe Eduard Selamin.

Published in INNEWS

Të gjitha gjasat janë kundër tij, duke filluar nga gara kundër një kryetari dhe jo një kandidati e duke përfunduar me mundësitë jo të barabarta të fitores, Eduard Selami sërish është shprehur entuziast për zgjedhjet e 22 korrikut.

Published in INNEWS

Deputeti historik i Partisë Demokratike ka shprehur gatishmërinë e të djathtës për koalicion me pjesën tjetër të opozitës, duke shprehur se ajo do të mbetet forcë kryesore e saj.

Published in INNEWS

Deputeti i Partisë Demokratike dhe kritiku më i flaktë i Lulzim Bashës ka zhvilluar një takim me mbështetësit demokratë në Korçë ku ka bërë një lajmërim të papritur.

Published in INNEWS
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll