Njihet në shikim të parë: është elastike, i reziston mjaft mirë shenjave të kohës, por ka poret të zgjeruara dhe shpesh, një ngjyrë të zbehtë.

Published in MED+

Pas dimrit dhe nën rrobave të rënda, ushqimit të bollshëm që zakonish konsumohet në stinën e dimrit, tani është koha për të marrë masa dhe të filloni të keni shëndetin tuaj përsëri në udhë.

Published in MED+

Yoga është një praktikë e lashtë fizike, mendore dhe shpirtërore që e ka origjinën nga India.

Published in MED+

Truri është një makineri e fuqishme.

Published in MED+

Kjo është një dietë e cila është bërë shumë e njohur për shkak se është jo shumë e vështirë për tu mbajtur, pasi nuk shkakton uri, por kërkon konsumimin e një kategorie produktesh të lejuara dhe në porcionet e duhura.

Published in MED+

Nëse ju ndodh që po shtoni në peshë dhe nuk e kuptoni arsyen, atëherë në këtë artikull po listojmë 5 arsye që lidhen kryesisht me stilin tuaj të jetësës e të cilat shkaktojnë në përgjithësi shëndoshje.

Published in MED+
Kur vjen puna te modelet e të ngrënit shëndetshëm, shembujt janë të paktë dhe shumë larg asaj që prisni.
Published in MED+

Ekziston një farë dyshimi që duhet ta ndjeni kur adoptoni një kafshë.

Published in MED+

Gjatë stinës së verës dielli na jep një ngjyrë të bukur në trup, por na i shkatërron flokët aq shumë saqë në shtator detyrohemi gjithmonë që t’i bëjmë një prerje.

Published in MED+

Të gjithë pyesin për puthjen e parë e në të vërtetë shumica thonë se nuk e kuptuan e disa tregojnë se ishte diçka e mahnitshme.

Published in MED+
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll