Meshkujt po preferojnë më shumë femrat e pasura, të cilat kanë më shumë të ardhura se ata.
Published in MAGAZINA

Ajo që dikush e quan sexy, ashtu si ndodh me të bukurën, nuk është njëlloj për të gjithë.

Published in MAGAZINA

A ju ka ndodhur t’i bëni fotografi biletës suaj të avionit kur jeni në aeroport e më pas ta postoni në Facebook ose Instagram për t’i treguar botës që po shkoni në një udhëtim ?

Published in MAGAZINA

Në lëmin e dëshirave, preferencave dhe të qenit apo jo seksi, duket se këndvështrimi i meshkujve dhe femrave, në disa raste, shkojnë në binarë të ndryshëm.

Published in MAGAZINA

Të brendshmet janë një pjesë shumë intime e veshjes, por janë ato të cilat qëndrojnë më shumë në kontakt me trupin tonë, dhe me pjesët më delikate të trupit siç janë organet gjenitale.

Published in MED+
Wednesday, 17 May 2017 17:32

Femra, ja si të veproni kur ai zhduket

Ndodh që ndonjëherë dashuria të kap shumë shpejt dhe në mënyrë të papritur, por ka raste kur ai nuk është i interesuar për ju, aq sa ju për të.

Published in MAGAZINA

Femrat më të dëshiruara nga meshkujt janë ato më të pavarurat.

Published in MAGAZINA

Të gjithë mendojnë se janë femrat ato që “vdesin” për komplimente dhe meshkujt janë gjithnjë të vëmendshëm për ti dhuruar atyre gëzim duke mos u kursyer me fjalë të bukura.

Published in MAGAZINA
Ekspertët kanë renditur disa gjëra që meshkujt i fshehin nga partneret e tyre.
Published in MAGAZINA

Për të qënë seksuale, nuk mjafton vetëm pamja e jashtme, ti duhet të ndihesh mbi të gjitha e tillë brenda vetes.

Published in MAGAZINA
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll