Në kaq mbrëmje festive që pas rindërtimit të sheshit, ky i fundit nuk ka qenë kurrë më i mbushur se mbrëmjen e së dielës.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Upss! ‘Mbreteresha e Instagram-it’ guxon, del nudo ne plazh…

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Syrit të një fansi nuk i shpëton asgjë.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Nëse nuhatja, stili dhe performancat e Encës janë një gjë, format e rrumbullakosura trupore nuk kanë  qenë veçse një vlerë e shtuar në karrierën e këngëtares.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

“Vajza e keqe”, Rihanna bën për vete edhe këngëtaren seksi, Encën.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Enca sot feston, ajo poston videon e saj dhe Noizyt…

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ashtu si pjesa tjetër e këngëtarëve, edhe Enca ka nisur pushimet.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Habit Enca, krahason veten me këtë këngëtar...

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll