Çdo marrëdhënie është një akt balancues mes hapësirës personale, mes personaliteteve, mes dëshirave dhe nevojave, midis kalimit të kohës së bashku dhe kohës së kaluar larg njëri-tjetrit.

Published in MAGAZINA

Meshkujt nuk janë gjithmonë të zotët për të shprehur ndjenjat e tyre kur bie fjala për dashurinë.

Published in MAGAZINA

Jashtë është vapë, e shikon të ulur në kolltuk para televizorit duke mos bërë asgjë dhe t’i ngre nervat pa arsye?

Published in MAGAZINA

Nëse keni një ndjesi se ai është duke ju përdorur, atëherë kjo nuk është një marrëdhënie e shëndetshme ku ju duhet të qëndroni.

Published in MAGAZINA

Nëse marrëdhënia juaj me partnerin po bëhet gjithnjë e më e parashikueshme dhe monotone, mos u shqetësoni.

Published in MAGAZINA

Kjo është ndoshta e para gjë që mendon kur diҫka nuk të ka pëlqyer tek i dashuri i shoqes ose nuk të pëlqen ai.

Published in MAGAZINA

Ndonjëherë mund të jetë e vështirë të njohësh disa shenja të një marrëdhënieje të pashëndetshme dhe është e rëndësishme të merren disa hapa mbrapa dhe të vlerësohet marrëdhënia juaj me partnerin.

Published in MAGAZINA

Të mos jesh në gjendje të biesh në dashuri nuk është diçka kaq e pazakontë. Ndoshta mund të ketë disa probleme themelore psikologjike, të cilat krijojnë një bllok mendor.

Published in MAGAZINA

Sipas një studimi të ri, çifti ideal për riprodhim, është i formuar nga një burrë që është 6 vjet më i madh se partnerja e tij.

Published in MAGAZINA

Keni menduar ndonjëherë pse i mbyllni sytë kur putheni?

Published in MAGAZINA
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll