Historitë e dashurisë mund të përfundojnë.

Published in MAGAZINA

Për fat të keq, ka njerëz që janë shumë kritik, negativë nga natyra, që do të thotë se ata nuk janë plotësisht të vetëdijshëm për faktin se fjalët e tyre kanë një efekt shkatërrues mbi të tjerët.

Published in MAGAZINA

Mos u tërhiqni pas kur bëhet fjalë për eksperienca të reja!

Published in MAGAZINA

Ka ardhur koha të bëni diçka ndryshe...

Published in MAGAZINA

A ju tregon i dashuri juaj se është 100% i dashuruar me ju dhe se e ish e dashura e tij i takon të kaluarës dhe nuk ndjen asgjë për të? Por a është vërtet kështu?

Published in MAGAZINA

Çdo marrëdhënie është një akt balancues mes hapësirës personale, mes personaliteteve, mes dëshirave dhe nevojave, midis kalimit të kohës së bashku dhe kohës së kaluar larg njëri-tjetrit.

Published in MAGAZINA

Meshkujt nuk janë gjithmonë të zotët për të shprehur ndjenjat e tyre kur bie fjala për dashurinë.

Published in MAGAZINA

Pas përjetimit të një ndarjeje dhe përfundimit të një marrdhënieje me ish partnerin tuaj ju zakonisht filloni të analizoni të kaluarën dhe madje ndodh që të humbisni besimin te dashuria e vërtetë.

Published in MAGAZINA

Këngëtarët, poetët dhe romancierët thonë se koha me të vërtetë shëron plagët. Por, sipas një studimi të fundit, thuhet se as një orë, madje, nuk shëron një zemër të thyer.

Published in MAGAZINA

Jashtë është vapë, e shikon të ulur në kolltuk para televizorit duke mos bërë asgjë dhe t’i ngre nervat pa arsye?

Published in MAGAZINA
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll