Ajo ndodhet në fund të shtatzanisë, dhe duket se bebat do t’i dalin jashtë nga momenti në moment.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Amber Heard nuk guxon vetëm të qethë flokët zero, apo të bëjë postime të nxehta por edhe me deklaratat që bën.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Çështja duket se po bëhet serioze.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Fansat nuk mund të prisnin më shumë për të marrë vesh të vërtetën!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Dyfish, pasi dy binjakë duan më shumë vend!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Diva e muzikës thjesht nuk njihet më!

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Tuna është në muajin e fundit të pritjes së ëmbël  dhe kjo dallon edhe në setin e fotove.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Beyonce zyrtarisht fiton çmimin për dhuratën më të mirë të përvjetorit që është bërë ndonjëherë.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Ajo pret të bëhet sërish mama dhe këtë herë e dy binjakëve.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP

Beyonce pret binjakë së bashku me burrin e saj Jay Z.

Published in SHOWBIZ AND GOSSIP
radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll